YEŞİLDAL: HATAY’IN DERDİ BİZİM DERDİMİZ

YEŞİLDAL: HATAY’IN DERDİ BİZİM DERDİMİZ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ın derdiyle dertlendiklerini belirterek depremin sorunlarını bertaraf edeceğini kaydetti.

Hep söylüyoruz, deprem bölgesinin derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimiz. İnşallah bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. Ne konuşursak, onu yapacağız. Konuştuğumuzu bir an önce bitirmek için gerekli her türlü iradeyi göstereceğiz. Devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla deprem bölgesini de süratle ihya edeceğiz. Hatay’ımızda, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız. Allah’ın izni, devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla Hatay’ımızı da süratle ihya edeceğiz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak” ifadelerini kullandı.

“TASARRUF TEDBİRLERİ HATAY’DA UYGULANMAYACAK”

REKLAM ALANI

Hatay Milletvekili Yeşildal açıklamalarının devamında herhangi bir tasarruf tedbirlerinin olmadığını ve tek gündemlerinin deprem bölgesini ayağa kaldırmak olduğunu açıkladı. Yeşildal açıklamalarını şu ifadelerle sonlandırdı, “Deprem bölgesi en önemli gündem maddemiz. Ve bu noktada bu işler bitene kadar Hatay’ın yüzü gülene kadar biz hep bölgede ekip arkadaşlarımızla birlikte Hataylı kardeşlerimizle birlikte bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz dedik. Bizlerde göreve gelir gelmez bu sözü tutmak yapılan işleri yerinde incelemek için sürekli Hatay’ımızdayız. Tek gündemimiz deprem bölgesini ayağa kaldırmak olacak.”Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.