MOZAİK TAŞ BAYRAK EN GÜZEL YERDE

MOZAİK TAŞ BAYRAK EN GÜZEL YERDE

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı’nın restorasyonu tamamlanıp hizmete açılan İskenderun Kaymakamlığı’na hediye ettiği mozaik taş işlemeli Türk Bayrağı, kaymakamlığın en güzel yerine asıldı.

İskenderun’un vatan ve bayrak sevgisinin yanında Cumhur ittifakı milletvekillerinin de mozaik gibi yan yana ve birlikte hizmet üretme çabasını da ortaya koyan Türk Bayrağı işlemeli tabloyu Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfü Kaşıkçı beraberinde İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Abdülkerim Güven ve MHP İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Turan Bozkurt ile birlikte İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e takdim etti.

KAYMAKAM YÖNDEN’DEN HEYETE TEŞEKKÜR

Kaymakam Yönden, bu güzide hediye dolayısıyla Milletvekilleri ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, protokol girişinde özel bir yer belirleyerek Türk Bayrağı’nı kaymakamlık girişinde herkesin görebileceği bir yere astırdı. Milletvekilleri Özel ve Kaşıkçı da, mozaik taşlarla yapılan Türk Bayrağı’nın İskenderun Kaymakamlığı’na çok yakıştığını belirterek, değerli hediyeyi hazırlatan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a da ayrıca teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.