AKDAŞ: MUHTARLARIMIZLA ELBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ

AKDAŞ: MUHTARLARIMIZLA ELBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, ilçeye bağlı 5 mahalle muhtarını makamında kabul ederek muhtarlarla mahallelerin sorunlarını görüştü.

Kaymakam Akdaş, ilçeye bağlı Ekinci, Bohşin, Güzelburç, Gülderen ve Avsuyu Mahalleleri’nde görev yapan muhtarları kabul etti. Ekinci mahalle muhtarı Hikmet Tümer ve aza Uğur Sümer’i, Tanışma mahalle muhtarı Abdurrahman Aslan’ı, Bohşin mahalle muhtarı Yusuf Güleryüz’ü, Gülderen mahalle muhtarı Mehmet Yalçın ve aza Akif Olcay’ı ve Güzelburç mahalle muhtarımız Hasan Ateş’i makamında kabul eden Kaymakam Akdaş, kentin ayağa kalkması sürecinde mahallelerin çok önemli olduğunu, depremin ardından nüfusları artan 5 mahallenin sorunlarının çözülerek vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesinin çok önemli olduğunu kaydetti.

KAYMAKAM AKDAŞ SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM ÜRETTİ

REKLAM ALANI

Hatay’ın yeniden inşası sürecinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın en güvendiği isimlerden olan Kaymakam Akdaş, muhtarları kabulünde kendisine iletilen sorunlara anında çözüm üretti. Muhtarlara ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Akdaş, deprem sonrası mahallelerde oluşan hasarların ve eksikliklerin giderilebilmesi için yapılan çalışmalar ve mahallelerdeki yatırımlar hakkında bilgi vererek muhtar ve azalardan diğer sorun ve ihtiyaçların notlarını aldı. İlgili birimler gerekli çalışmaların yapılması ve sorunların bir an önce çözülmesi hususunda talimatlandıran Kaymakam Akdaş’a teşekkür eden muhtarlar, Hatay’ın ayağa kalkacağına olan inançlarının bir kez daha arttığını belirttiler. Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.