AYRILDIĞIM ANDAN İTİBAREN TEKLİFLER ALDIM

AYRILDIĞIM ANDAN İTİBAREN TEKLİFLER ALDIM

Süper Lig’de son olarak Hatayspor’da görev alan teknik direktör Özhan Pulat; en büyük sıkıntının ayrılıkları becerememek olduğunu söyledi.

Hatayspor’dan ayrılık sürecini anlatan Pulat, “Çok sevdiğim bir söz var. “Allah insanoğluna iki göz vermiş, bunun sebebi de hep ileriye bakmak için…” diye. Hatayspor benim evim. Hatay doğduğum yer değil ama doyduğum yer. Hatayspor’a minnettarım, bana çok şey kattı. Ancak en büyük sıkıntımız ayrılıkları becerememek. Hatayspor’da çok büyük bir işe imza attık. Kulübün kasasını teminat altına aldık. Hatayspor’u hem ligde tuttuk, hem de bu kaosu yaşatmadık. Hatayspor’a başarılar diliyorum. Çok önemli oyuncu grubu ve taraftarı var” dedi.

Pulat ayrıca “Pro-Lisans aldım. 2008 yılından beri aktif olarak çalışıyorum. Kendime ve ekibime güveniyorum. Amacım hedefim Süper Lig’de devam etmek. Ayrıldığım andan itibaren teklifler aldım. Bir süre dinlendikten sonra yoluma devam edeceğim.” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.