ŞEHRİMİZİ DAHA YAŞANABİLİR KILACAĞIZ

ŞEHRİMİZİ DAHA YAŞANABİLİR KILACAĞIZ

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, seçilmesi durumunda yapacağı projeleri açıklamaya devam ediyor. Antakya’da yapacağı park ve yeşil alanları anlatan Yapar: “Her yaştan insanın keyifli zaman geçirebileceği, spor yapabileceği ve doğanın tadını çıkarabileceği bu parklar, şehrimizi daha yaşanabilir kılma hedefiyle şekilleniyor.” dedi.

MAHALLE PARKLARI VE YEŞİL ALANLAR

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Deprem sonrasında kaybolan yeşil alanları yeniden canlandırmak ve şehir sakinlerine nefes aldıracak yeni parklar oluşturmak için harekete geçiyor. Muhtelif bölgelerde planlanan parklar, modern tasarımları ve zengin peyzajları ile şehre canlılık katacak. Her yaştan insanın keyifli zaman geçirebileceği, spor yapabileceği ve doğanın tadını çıkarabileceği bu parklar, şehrimizi daha yaşanabilir kılma hedefiyle şekilleniyor.

KEYİFLİ BİR ATMOSFER SUNACAKTIR

Antakya Belediyesi, yeşil alanların artırılmasıyla şehir sakinlerinin sağlığını ve yaşam kalitesini önemseyerek, güzel bir çevre oluşturmayı amaçlıyor. Bu parklar, Antakya’nın doğal güzelliklerini yansıtarak hem yerel halka hem de ziyaretçilere keyifli bir atmosfer sunacaktır.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.