ÇÖZÜM İÇİN YOLLARDAYIZ

ÇÖZÜM İÇİN YOLLARDAYIZ

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube başkanı İsmail Bayrakdar, eğitim çalışanlarının dertlerini dinlemeye ve sıkıntıları için çözümler üretmek için yollarda olduklarını söyledi.

Arkadaşlarımız alıştıkları komşularından ayrılmak istemiyor diyen Başkan Bayrakdar, “Her biri 22 -23 metrekare olan konteynerlerine hatırı sayılır masraf etmişler yaşam alanlarını daha da güzelleştirmişler” dedi.

Tek istekleri kendilerinin de görüşlerinin alınması diyen Başkan Bayrakdar, yaptığı konuşmada “Akşam karanlığa çökmüş olmasına rağmen biz yine olmamız gereken yerdeyiz. Hangi sendikadan olduğuna bakmadan çözüm için yollardayız. Onlar konuşuyor biz dinliyoruz not alıyoruz. Onlar kalpten konuşuyorlar samimiler. Kore konteyner kentteki eğitim çalışanı arkadaşlarımız sıkıntı yaşıyorlar. Alıştıkları komşularından ayrılmak istemiyorlar. Her biri 22 -23 metrekare olan konteynerlerine hatırı sayılır masraf etmişler yaşam alanlarını daha da güzelleştirmişler. Tek istekleri kendilerinin de görüşlerinin alınması. Çözüme asla kapalı değiller. Başkanım bu gece rahat uyuyabilir miyiz? diyorlar. Gerekli görüşmeleri Elbette ki yapacağız. İnşallah sonuç hayırlı olur.

REKLAM ALANI

Misafirperverlikleri dolayısıyla tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.