ŞEHİT ÜLKÜCÜLER ANILDI

ŞEHİT ÜLKÜCÜLER ANILDI

Hatay Ülkü Ocakları ve Eğitim Vakfı’nda ülkücü şehitleri anma programı düzenlendi.Programa MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İl ikinci Başkanı Niyazi Öztürk, MHP il ve ilçe yöneticileri ile STK başkanları katılım gösterdi.

12 Eylül darbesinin yıldönümünde gerçekleşen program hatmi şerif okunmasıyla başladı. Daha sonra MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı katılımcılara sunum eşliğinde bilgilendirmelerde bulundu. İl Başkanı Alihan Döner’in de konuşmasıyla tamamlanan gecede ülkücü şehitlerin ruhları şad edildi.

DÖNER: GELECEĞİ BİZ İNŞA EDECEĞİZ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı programa katılan herkese teşekkür eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner; “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Olarak Ülkücü Şehitlerimizi Anma Programı Gerçekleştirdik. Davamız uğruna gözlerini kırpmadan idam sehpalarına çıkan Ağabeylerimizi dualarla, fatihalarla andık. Sunumlarıyla bizleri aydınlatan MHP Hatay Milletvekili Sn. Lütfi Kaşıkçı’ya, MHP İl ikinci Başkanı Niyazi Öztürk’e, programımıza katılan MHP Hatay İl ve İlçe Yöneticilerimize, Türkiye Kamu-Sen’e Bağlı Sendika Başkanlarımıza, Antakya Türkav başkanımıza, İl ve İlçe Ocak yöneticilerimize şükranlarımı sunarım. Ülkü Ocakları olarak Ülkücü Şehitlerimizin ülkülerini, mücadelelerini kendimize bir rehber olarak görüp bu şiar doğrultusunda geleceği inşa edeceğiz. Ülkücü Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.