HATAY’DA GÜÇLENDİRİLEN OKULLARDA EĞİTİM BAŞLADI

HATAY’DA GÜÇLENDİRİLEN OKULLARDA EĞİTİM BAŞLADI

Hatay’ın Antakya İlçesinde 6 Şubat deprem felaketinin ardından hasar alan okullar güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından eğitime yeniden başladı.

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, güçlendirme çalışmaları tamamlanan Cemalettin Tınaztepe İlkokulu ve Antakya Ortaokulu’nda yeniden başlatılan eğitim faaliyetlerini inceledi. Tecimen, okulun yenilenen fiziki yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında okul idarecilerinden bilgi aldı. Ziyaret sırasında okullardaki sınıfları da gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tecimen, öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden Tecimen, onların eğitim parçalarına günlük listelerini dinleyerek, motivasyonlarını yüksek tutmaları için tavsiyelerde bulundu. Tecimen, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Eğitim kurumlarımızın fiziki açıdan güvenli ve modern olması bizim önceliğimizdir. Cemalettin Tınaztepe İlkokulumuzda ve Antakya Ortaokulumuzda yapılan çalışmalar sayesinde, eğitimlerine daha güvenli bir şekilde devam edebildikleri için, tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.