‘’ŞAKLABAN’’ HİÇBİR PARTİDE BARINAMADI

‘’ŞAKLABAN’’ HİÇBİR PARTİDE BARINAMADI

AK PARTİ’YE 1000 KİŞİ İLE KATILACAĞINI SÖYLEMESİNE RAĞMEN KENDİ GÖLGESİNİ ZOR GETİREN ŞAKLABAN, SAHTE FATURA KULLANIYOR MU ?

Antakya siyasetinde gömlek değiştirir gibi siyasi parti değiştiren ve bu yüzden kamuoyunda adı ‘’ŞAKLABAN’a çıkmış  siyasetçinin her gün yeni bir marifeti ortaya çıkıyor. Önce SHP ardından CHP derken MHP’ye yatay geçiş yapan ŞAKLABAN, partinin telefonunu kullanmasından dolayı yüklü miktarda ki  telefon faturalarını dahi ödemediğinden dolayı MHP’den  kovulduğu belirtildi. AK Parti’ye 1000 kişi ile katılacağını söylemesine rağmen kendi gölgesini zor getiren ‘’ŞAKLABAN’’ siyasetçi, ‘’ NAYLON FATURA’ kullanması ve ‘SİCİLİNİN BOZUK’’ olmasından dolayı AK Parti’den de kısa sürede kapı dışarı yapıldığı kamuoyu tarafından konuşuluyor.

SIRADA HANGİ PARTİ VAR ?

Yerel Seçimlerden buyana HBB Başkanı Lütfü Savaş ile dirsek temasında olduğu bilinen ve bu gizli ilişki karşılığında HBB’den ciddi sayıda doğrudan teminler aldığı öne sürülen ‘’ŞAKLABAN’’ siyasetçinin  önümüzdeki günlerde Lütfü Savaş’ın mensup olduğu CHP’ye tekrar döneceği ifade ediliyor. Bu konuda HBB Başkanı Lütfü Savaş ile istişarelerde bulunduğu ve Başkan Savaş’ın kendisine yeşil ışık yakması halinde eski partisi CHP saflarına katılabileceği kamuoyunda konuşuluyor. Haber: Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.