HATAY’A HİZMET EDENLER HATAYLILARIN GÖNLÜNÜ KAZANIR

HATAY’A HİZMET EDENLER HATAYLILARIN GÖNLÜNÜ KAZANIR

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı (Vali) Abdullah Akdaş, Antakya için durmaksızın hizmet üreterek kendisini engellemek isteyenlere en güzel cevabı sahada veriyor. 6 Şubat’ın en karanlık günlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından deneyimleri ve başarıları dolayısıyla bizzat Antakya’ya atanan ve 6 Şubat’tan bu yana yaptığı çalışmalarla kendisine güvenen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hiç kimseyi üzmeyen Kaymakam Akdaş, kentin ayağa kalkması için gece gündüz demeden çalışıyor.

ANTAKYA YİKOB MAHARETİYLE AYAĞA KALKIYOR

Hatay’ın yeniden ayağa kalkışını önce yıkım ile başlatan Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın en yakın çalışma arkadaşı olan Kaymakam Akdaş, ardından yeniden yapım faaliyetlerinde YİKOB Başkanı olarak başrolde yer aldı. Kentin topyekun ayağa kalkması sürecinde kamu yatırımlarına yön veren kararların tamamının altında imzası bulunan Akdaş, Hatay’ın modern bir kent haline gelmesinin temellerini atmasının ardından binalar kısa sürede yükseldi. 500 Konutlar, 600 Konutlar, Dikmece ve Gülderen Mahalleleri’nde inşaatların tamamlanması ve teslim sürecine girilmesinde büyük payı bulunan Akdaş, tüm inşaatları bizzat sayısız defa ziyaret ederek ekiplere işlemlerin sağlam şekilde yapılması ve hızlanılması talimatlarını vererek kentin sağlam yapılara hızla ulaşmasını sağladı.

REKLAM ALANI

KENDİSİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞAN GAZETECİ MÜSVEDDELERİNE CEVABI HİZMETLERLE VERDİ

Vatandaşların yeni hanelerinde güvenli şekilde hayatlarını sürmeleri için gecesini gündüzüne katan Kaymakam Akdaş, meyve veren ağaç taşlanır misali her yapılan olumlu hizmetin altında bir çapanoğlu aramaya çalışan gazeteci müsveddelerine ise cevabı yaptığı hizmetlerle verdi. Binlerce konutun yanı sıra çok sayıda kamu binasının tamamlanmasını sağlayan Akdaş, Hatay’da yalnızca işine konsantre olarak 1 milyonu aşkın Hataylı vatandaşın umudu oldu.

VATANDAŞLAR ÇIKMAYAN GAZETELERİN YAZDIKLARINA İNANMIYOR

Gazeteleri dahi çıkmayan bazı gazeteci müsveddelerinin ispattan uzak iddiaları vatandaşların ördüğü etten duvarlara çarptı. Devletin şefkatli kollarından başka güvenilecek kimseleri kalmayan 1 milyonu aşkın Hataylı vatandaş, devletin Hatay’ı ayağa kaldırmasını beklerken, bu hamlelerin önünü tıkayacak yayınlara da aldırış etmediklerini dile getirdiler. Hatay’a hizmeti engellemeye çalışan gazeteleri dahi yayınlanmayan bazı gazeteci müsveddelerinin iddialarına karşı konuşan vatandaşlar; “İtler iftira atar yiğitler halka hizmet eder. Kazanan bu halka hizmet edenler olacaktır” ifadelerini kullandılar.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.