BURAK BİLA’YA BÜYÜK TEVECCÜH

BURAK BİLA’YA BÜYÜK TEVECCÜH

AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını aylar öncesinden açıklamasının ardından Erzin’de, yaptığı ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden Burak Bila, halktan biri olarak vatandaşların büyük takdirini topluyor.

Başkan A. Adayı Burak Bila, gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem sohbet ediyor, hem de talepleri dinliyor. Kendilerini dinleyen AK Parti Erzin Belediye Başkan A. Adayı Burak Bila’ya da vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Erzin’in hakettiği hizmetleri alabilmesi için canla başla çalışacağını, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek çeşitli belediye hizmetleri ile başkanlığında yapacağı projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan A. Adayı Burak Bila , “Bulduğumuz her fırsatta esnaf dostlarımızı ziyaret ediyor, onların taleplerini dinliyoruz. Kendilerine hayırlı, bereketli işler diliyorum” dedi.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan A. Adayı Burak Bila, “Daha modern ve güzel bir Erzin’de yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla halkımızın her zaman yanındayız. Hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine layık. Bizler de bu bilinçle hareket ediyoruz. Çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah bu görev bize verildiğinde hemşehrilerimizle birlikte Erzin’i hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

Başkan A. adayı Burak Bila’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “Başkanımızı görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve önerilerimizi kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun” dediler.

Kimi zaman esnafla, kimi zaman vatandaşların iyi ya da kötü gününde yanlarında olan, Erzin’e hizmet için yola çıktığını her fırsatta dile getiren Başkan A. Adayı Burak Bila, inşallah Erzin’in hak ettiği hizmeti alması için tüm mücadelesini sürdüreceğini söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.