TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ, HATAY’DA DEPREMZEDE GAZETECİLERE EKİPMAN DESTEĞİ VERDİ

TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ, HATAY’DA DEPREMZEDE GAZETECİLERE EKİPMAN DESTEĞİ VERDİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Hatay’da görev yapan gazetecilere fotoğraf makinesi, cep telefonu ve bilgisayar desteğinde bulundu.
TGC Başkan Vekili Vahap Munyar, Genel Sayman İhsan Yılmaz, Genel Sekreter Sibel Güneş, Genel Sekreter Yardımcısı Nuray Özger Karagöz, Antakya ilçesinde bir işletmede gazetecilerle bir araya geldi.

Güneş, TGC olarak deprem bölgesinde zor şartlarda çalışan meslektaşlarının yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Depremde 33 meslektaşlarının hayatını kaybettiğini belirten Güneş, “Yüzlerce meslektaşımızın ekipmanı ve arşivi maalesef enkaz altında kaldı. Biz de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti olarak ekipman desteği sağlamaya karar verdik.” dedi.

Ekipman temininde destekçi firmaların kendilerine büyük katkı sağladığını ifade eden Güneş, şöyle konuştu:”100 meslektaşımız için cep telefonu, bilgisayar ve fotoğraf makinesi desteği sağladık. Daha önce Malatya ve Adıyamanlı meslektaşlarımızla paylaşmıştık. Bugün Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş’taki meslektaşlarımıza cep telefonu, fotoğraf makinesi ve bilgisayarları ulaştıracağız. Umarız bu zor zamanlarda mesleklerini yapmaya katkı sunarız.”

Toplantı sonunda gazetecilere, cep telefonu, fotoğraf makinesi ve bilgisayarları teslim edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.