HATAYLILAR DEVLETİNİN DAĞ GİBİ YANINDA, ŞANTAJA TEHDİTLERE GEÇİT VERİLMEYECEK!

HATAYLILAR DEVLETİNİN DAĞ GİBİ YANINDA, ŞANTAJA TEHDİTLERE GEÇİT VERİLMEYECEK!

Hatay için gecesini gündüzüne katan Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, devletin Hatay’daki gölgesi olmalarının yanı sıra hiçbir şantaj ve tehdide pabuç bırakmayacak.

Başta kendilerini büyük gören bazı gazeteci müsveddeleri olmak üzere kendilerini Hatay’dan büyük görenler de dahil hiç kimsenin şantajına ve tehditlerine boyun eğmeyecek bir duruş sergileyen Vali Masatlı ve Kaymakam Akdaş’ın arkasında ise devletinin her daim dağ gibi yanında duran Hataylı vatandaşlar yer alıyor. Hatay’a bir çivi çakanı baştacı eden kadirşinas Hatay halkının ördüğü etten duvarlardan geçemeyen iftiracı gazetecilerin yazdıkları karşısında; “Hatay sizin gibi şantajcıların değil,” diyerek bu tür eylemlere asla müsaade edilmeyeceğinin altını çizen vatandaşlar, valisinin, kaymakamının ve devletinin dağ gibi arkasında duruyor.

HATAY HERKESTEN BÜYÜKTÜR

REKLAM ALANI

Valilik, vali muavinleri, 15 ilçe kaymakamı, il müdürleri, ilçe müdürleri, Cumhuriyet başsavcısı, ağır ceza reisi ve hakimler, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri; hepsi devletin ve milletin hizmetinde. Bu birliktelik, Hatay için büyük bir güç kaynağı oluşturuyor. Devlet terbiyesi namustur” vurgusuyla, devlet kurumlarının saygınlığına ve işleyişine zarar vermeye yönelik her türlü girişimin ciddiyetle karşılanacağını belirten Hataylı vatandaşlardan aldıkları güç ile 6 Şubat’tan bu yana Hatay’ın kalkınması için çalışan Masatlı ve Akdaş, aynı azim, kararlılık ve güç ile çalışmalarını sürdürüyor. Hatay ayağa kalkana dek her türlü çatlak ses de halkın ördüğü etten duvara takılmaya devam ediyor. Hatay halkının mesajı şantajcılara önemli bir işaret olarak algılanmalıdır.

Devletin varlığı ve milletin birliği için gösterilen bu azim, Hatay’ı daha da güçlendirecek. Şizofrenik düşüncelerle hareket edenlerin akıllarını başlarına almaları gerektiği ifade eden Hatay’ın gönlü zengin insanları Hatay’ın onurlu duruşunu da simgeliyor. Hatay halkı birlikte hareket eden, kararlı ve güçlü bir toplum yapısıyla her türlü tehdide karşı dimdik ayakta durmaya devam edecektir. Devlet ve millet için hizmet eden herkesin bu mücadeledeki yeri büyüktür.

Bizler de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak bir milim dahi sapmadan devletimizin, valimizin, kaymakamımızın yanında ve emrinde olduğumuzu vurguluyoruz…Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.