GAZETECİLER ZORLU ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPMAKTADIR

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GAZETECİLER ZORLU ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPMAKTADIR

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Teksöz , gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, halkı bilgilendirmek gayesiyle gece gündüz çalışan basın mensuplarının çoğu zaman zorlu şartlar altında görev yaptığını söyledi.Başkan Teksöz; “ Düşünce ve vicdan hürriyetinin kurumsallaşmasında basın kuruluşları etkin ve işlevsel bir rol oynamaktadır. Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.