A.HATAYSPOR RİZE’DE 3 PUANI KAPTI

A.HATAYSPOR RİZE’DE 3 PUANI KAPTI

Süper Lig’in 4. Haftasında bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Çaykur Rizespor’a konuk olduğu maçtan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Hatayspor’un gollerini Mame Diouf ve El Kaabi kaydetti. 

Temsilcimiz maça kalede Munir, savunmada Kamil, Burak, Fatih, Samuel, orta alanda Ribeiro, Onur, kanatlarda Ayoub, Kamara, 10 numarada Traore, forvette ise Mame Diouf 11’i ile çıktı. Rakip takım ise Gökhan, Gökhan Gönül, Holmen, Djokovic, Cemali, Phiri, De Jesus, Alper, Bolasie, Boyd, Pohjanpalo 11’i ile sahaya çıktı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

REKLAM ALANI

Halil Umut Meler’in ilk düdüğü ile başlayan mücadelede Hatayspor rakibine göre üstün oynayan taraf olarak gözüktü. Meler’in yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve İbrahim Bozbey yaptı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Maçın ilk dakikasında Diouf ceza sahası içi sağ çaprazından kaleye vurdu, kaleci gole izin vermedi. 2’de Bolasie ceza sahası dışı sağ çaprazından kaleye vurdu top üstten auta gitti. 8’de Adekugbe ceza sahası içi sol çaprazından kaleye vurmak istedi ama savunma araya girdi. Boyd ceza sahası içi sağ çaprazından kaleye vurdu, savunmaya çarpan top kornere gitti. 12’de Alper sağ kanattan ortaladı, savunmadan seken top kornere gitti. Boyd sağ kanattan ortaladı, savunma topu karşıladı. Bolasie sol çaprazdan ceza alanına girmek istedi savunma araya girdi. Hatayspor’da Diouf 21’de ceza sahası içinde topla buluştu, dönerek kaleye vurmak istedi fakat başarılı olamadı. El Kaabi sol kanattan ortaladı, savunma topu uzaklaştırdı. 35’Alper sağ çaprazdan ceza sahasına girmek istedi ama topa ayak koydu. 30’Kamil Ahmet sağ kanattan ortaladı savunma topu karşıladı. 33’Onur sağ kanattan ortayı yaptı, kaleci çıktı ve topu aldı. 40’ta Onur ceza sahası dışından kaleye vurdu, top savunmaya çarpıp kornere gitti. 47’de Pohjanpalo ceza sahası içinden sert vurdu, top üstten auta gitti. Bu pozisyonun ardından mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

51’de Sağ kanattan yapılan ortaya El Kaabi ceza sahası içinde yükselip vuruşunu yaptı, top kalecide kaldı. 53’Baiano sağ kanattan ortaladı, savunmaya çarpan top kornere gitti. 55’Phiri orta alanda yerde kaldı fakat hakem oyunu devam ettirdi. Kamara ceza sahası içinden vuruşunu yaptı, savunmada Gökhan Gönül topu çizgiden çıkardı. 58’Kamara sağ kanatta son çizgide topu oyun alanında tutmak istedi ama başarılı olamadı. 59’Bolasie ceza sahası dışından kaleye vurdu top üstten auta gitti. 63’Kamara sol çaprazdan ceza alanına girmek istedi ama savunma izin vermedi. 69’da Traore ceza sahası dışı sağ çaprazından tek vuruş yaptı, top yandan az farkla auta gitti. 1 dakika sonra El Kaabi ceza alanı içinde topla buluştu, vuruşunu yaptı ama top üstten auta gitti. Beklenen gol 80’de geldi. Adekugbe sol kanattan ortaladı, ceza sahası içinde Diouf kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. Bu golle Hatayspor deplasmanda 1-0 öne geçti. 88. dakikada kaleci Gökhan’ın hatasında topla buluşan El Kaabi, vuruşunu yaptı, kaleciden dönen topa bir kez daha vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 0-2. Bu golle maç da sona erdi. Hatayspor, bu sonuçla Rize’den 3 puanla döndü. Temsilcimiz önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor’u ağırlayacak. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.