BAŞKANLAR ESNAFA HİZMET İÇİN EL ELE

BAŞKANLAR ESNAFA HİZMET İÇİN EL ELE

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ile hizmet için güç birliği yaptı. Bir araya gelen iki başkan esnafın sorunlarını masaya yatırarak sorunların çözümü ve esnafa nefes aldırılması amacıyla yapılacak tüm çalışmalarda işbirliği fikrini tekrarladılar. Türkiye’nin kalbi olan Ankara’da bir araya gelen iki başkan esnafın sorunlarının yetkili ağızlardan çözümü için yaptıkları görüşmeyle ilgili açıklamalarında esnafın sorunlarının bilincinde olduklarını vurgulayarak, Ankara’da bu sorunların çözümü için etkin girişimlerde bulunacaklarını belirtiler.

YILMAZ: ESNAF BAŞIMIZIN TACIDIR

Esnafların her zaman yanında olan ve sorunlarını her fırsatta dinleyen Başkan Yılmaz, esnafların başının tacı olduğunu belirtti. Esnafların sorunlarını her fırsatta dinlediğini belirten ve sorunların çözümü için elinden geleni yaptığını belirten Yılmaz; “Hatay esnafının rahatı için hizmetleri istişare ederek gerçekleştiriyoruz. Bizlere ilettikleri sorunlara da çözüm için var gücümüzle çalışıyoruz. HESOB Başkanımız Abdülkadir Teksöz bey ile Ankara’da bu sorunlara çözüm bulmak için bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdik. İnanıyorum ki esnafın sorunlarını çözerek esnaflarımıza müjdeler vereceğiz” dedi.

TEKSÖZ: BAŞKANIMIZ İZZETTİN YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDERİM

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a her platformda verdiği destek için teşekkür eden HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz; “Ankara’da İzzettin Yılmaz başkanım ile bir araya gelerek güçbirliği yaptık. Burada esnafımız, vatandaşlarımız için varız. İnanıyorum ki sorunları da etkili kurumlarda çözümleyerek esnafı rahatlatacağız. Başkanımız İzzettin Yılmaz’a her platformdaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, başkentten tüm hemşerilerime sevgiler sunuyorum” dedi.

Başkan Teksöz, tüm esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.