AĞAÇ DİKİMİNE DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR!

AĞAÇ DİKİMİNE DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR!

İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in kıymetli kızı Elif Ayperçem Yönden adına tanzim edilen “Bir Dikili Ağacın Olsun” projesine verdiği destek dolayısıyla teşekkür belgesini takdim etti.

Kaymakamlığın uhdesinde ve İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce de koordinasyonuyla “‘Bir Dikili Ağacın Olsun” adı altında yürütülen ve İlçemiz Akarca Mahallesi mevkiinde icra edilen fidan dikim etkinliğinde Kaymakam Yönden’in değerli kızı Elif Ayperçem Yönden hanımefendi de katkıda bulunmuş olup, bu doğrultuda Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman tarafından tanzim ettirilen teşekkür belgesi de Kaymakam İskender Yönden”e takdim edilmiştir.

Söz konusu proje kapsamında gerçekleşen fidan dikim etkinliğine; 600 gencimiz katılmış olup,dikilen her bir fidan için teşekkür belgesi tanzim edilerek ilgilerine takdim edilmiştir. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.