AK GENÇLERDEN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK

AK GENÇLERDEN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK

AK Parti’nin geleceği niteliğindeki gençlik kolları temsilcileri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a tam destek olduklarını bir kez daha gösterdiler.

AK Parti’nin kurmayları Başkan Yılmaz’a destek yönünde bir açıklama yapmazken, AK gençlerden gelen bu destek ziyareti takdir topladı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Yakup Dağlı, Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Abdulhadi Doğan, Defne İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt ve değerli teşkilat üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyan Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına gönül veren gençlerin ziyaretinin çok anlamlı olduğunu belirtti.

GENÇLER ANTAKYA’YA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Antakya’da değişim ve dönüşümün mimarı olan, 6 Şubat deprem felaketinden bu yana vatandaşların her daim hizmetinde olarak depremzedelerin her türlü ihtiyacını karşılayan Başkan İzzettin Yılmaz, çabalarıyla Türkiye’nin takdirini kazandı. En büyük yıkıma uğrayan şehrin başkanı olarak kentte depremin izlerini silmek, vatandaşların sağlam evlerine geri dönüşlerini sağlamak amacıyla cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetleri gerçekleştirmek, yeşil alanlarda modernizasyon çalışmaları yapmak gibi faaliyetlerle kenti enkaz görüntüsünden kurtaran Başkan Yılmaz, vatandaşların ilettiği tüm sorunların çözümü için de ekipleri 95 mahalleye seferber etti. AK gençlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını güttükleri için teşekkür eden Başkan Yılmaz, geleceği oluşturacak olanların kendileri olacağını kaydetti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.