AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: UZLAŞI KÜLTÜRÜYLE ÇALIŞACAĞIZ

AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: UZLAŞI KÜLTÜRÜYLE ÇALIŞACAĞIZ

AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: UZLAŞI KÜLTÜRÜYLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Güler özel sektör ve nakliyeciler ile kahvaltı da buluştu. Han Plaza’da bir araya geldiği iş adamlarına “hedefimiz birlikte hareket etmek” diyerek nakliyecilerin sorunları ve yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu.
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Sanatkârlar ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz, Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaraoğlu, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahsin Kabaali, nakliye firmaları ve çalışanları katıldı.
Nakliyecilerin sorunlarının ele alındığı ve ticaretin konuşulduğu kahvaltıya yoğun ilgi katılım gösterilirken nakliyeciler İbrahim Güler’in sahneye çıkmasıyla ayakta alkışladı. Samandağ, Defne, Arsuz, İskenderun ilçelerinden nakliyecilerinde katılım gösterdiği kahvaltı programında konuşan Güler; “Uzlaşı kültürüyle çalışacağız” diyerek vatandaşları bütünleştireceğini söyledi.
MISIR’DA, ARABİSTAN’DA, CİLVEGÖZÜ’NDE BİRÇOK SIKINTI ATLATTIK
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler; “Buradan bakınca uzun zamandır göremediğimiz arkadaşlarımızı görünce maziye dalıyoruz. Biz hep beraber birçok sıkıntıyı ve sorunları aştık. Sorunların çözümü kolay değildi. Laf cennetiyle problemler çözülmüyordu. Bir araya gelmek, fedakârlık gerektiriyordu. Cilvegözünde’ki sıkıntıları yaşadığımızı hatırlıyorum. Mısır’da yaşadıklarımız aklımıza geldi. Değerli arkadaşlar ve nakliyeci dostlarım, biz nakliye sektörü olarak Hatay’ın İstanbul’dan sonra ikinci sırada yer alıyor. Yaşadığımız sorunları hepimiz görüyoruz ve biliyoruz. Biz hep birlikte Cilvegözü’nde birçok sorunu çözmeye çalıştık. Bugün başarıların şahsıma ait olduğunu söylüyoruz ama elde ettiğimiz başarı tüm nakliyeci dostlarımın başarısıdır. Arabistan’a, Mısır’a arkadaşlarımızla birlikte gittik. Ben başkanlarıma teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum ama ağaç dallarıyla gürler, biz bu birlik ve beraberlik ile Hatay’ın makûs tarihini değiştireceğiz.”
HATAY’IN EŞSİZ KİMLİĞİ TOZLANMIŞ DURUMDA
“Uzun zamandır biz siyasetin içinde aktif olarak yer alıyoruz. 2009 yılından bugüne yönetim kurulu üyeliğimiz sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirilmesiyle Büyükşehir’e aday olduk. Bugün Hatay’da Büyükşehir ile birlikte 16 Belediye bulunuyor. Bugün 15 ilçenin bütçelerini topladığımızda bütçelerinin Hatay Büyükşehir Belediyesinin Fen İşleri Dairesi kadar bütçe etmiyor. Bizlerin gururla, onurla ve şerefle taşıdığı bir kimliği var. Hatay’ın aroması ve lezzeti olan kimliğinin üzerine toz örtülmüş durumda. Biz bu tozu kaldırarak hizmet getirmek için mücadele edeceğiz. Tarihi neredeyse insanlık tarihi kadar eski olan Antakya’mız her türlü güzelliğe ve özelliğe sahip bir memleket olmasına rağmen biz şuan ne yazık ki komşu illerin hizmetlerine imreniyoruz. Bu illerin hiç biri benim memleketimden güzel değil.”
UZLAŞI KÜLTÜRÜNÜ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
“İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olursak, bizim yaptığımız hiçbir yolu başka biri gelip kazamayacak. Size bunun sözünü veriyorum. Uzlaşı kültürünü hayata geçireceğiz. Ben Büyükşehir’de meclis üyeliği yaptım. Grup başkanlığı yaptım. Bugün bir kez olsun Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay’ı ilgilendiren bir projeyi meclise sunmadı. Biz ilgili sektörlerle ilgili kuracağımız çalıştaylarla tüm sorunları gidereceğiz. Biz bunu Hatay RO-RO ile 63 rakip firmayı bir araya getirerek çalışmaya başladı. Biz Hatay RO-RO’da şeffaflık ve istişare ile 5 yılı geride bıraktık. Bizim yönetim kurulu her zaman sakin geçmedi, bazen şahsımın aykırı gördüğü fikirleri bile çoğunluğun kabul etmesiyle kabul ettim. Biz Büyükşehir’de toplumun öncülüğünü bilerek çalışacağız. Ben sizlere devasa projelerden bahsetmiyorum. Biz şuan mahalle mahalle, ilçe ilçe Hatay’ın sorunlarını not ederek hazırlıklarımızı yapıyoruz. Zamanı geldiğinde tanıtımları yapacağımız büyük projelerimizle Hatay’ı hak ettiği ihtişamına kavuşturacağız” ifadelerine yer verdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.