AK TEŞKİLATIN BİLGE LİDERİ “ADEM YEŞİLDAL”

AK TEŞKİLATIN BİLGE LİDERİ “ADEM YEŞİLDAL”

AK Parti Hatay İl Teşkilatı’nda son dönemde çatlak sesleri keserek teşkilatta tekvücut anlayışını hakim kılan Adem Yeşildal, teşkilatın genç, ancak deneyimli ismi olarak ön plana çıkıyor. İl Teşkilatının yanı sıra ilçelerde de derleme ve toparlama yaparak AK kadroyu oluşturan Yeşildal, 2023 seçimleri öncesinde partisinin Hatay’da en güvendiği isim olarak dikkat çekiyor. Partisinin ve milletin menfaati için gözünü budaktan savunmayan, gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Yeşildal, çalışmalarıyla da tüm kesimlerin takdirini kazanıyor. AK teşkilatın Hatay’daki bilge lideri olan Adem Yeşildal’a partililer tam ve şartsız güveniyor.

YEŞİLDAL’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, taşeron personellere kadro müjdesi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Yeşildal teşekkür mesajında, “Bir müjde de Sözleşmeliye kadro oldu. Üstelik sözleşmesi yenilenmeyip hakkı gasp edilmek istenen, kapının önüne konulmak istenen sözleşmelilere de sahip çıkılıyor. Hakkın yanında, haksızın karşısında. Teşekkürler Erdoğan” ifadelerini kullandı.

YILIN İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Hatay İl Teşkilatı, İl Başkanı Adem Yeşildal başkanlığında yılın ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti Hatay Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Yerel ve genel gündemin masaya yatırıldığı toplantıda teşkilat çalışmalarının yanı sıra Hatay’ın çözüm bekleyen konuları da ele alındı. Başkan Yeşildal, toplantı sonrası yaptığı açıklamada alınan kararların Hatay’a hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Yeşildal, AK Parti’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.