AL BAYRAKLAR İLELEBET PAYİDAR KALACAK

AL BAYRAKLAR İLELEBET PAYİDAR KALACAK

Milletvekili Özel ve Milletvekili Kaşıkçı’dan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,  Emniyet müdürlüğünü ve geçtiğimiz günlerde patlamanın olduğu Fener Caddesi’nde vatandaşları ziyaret etti.

RABBİM AYAKLARINA TAŞ DEĞDİRMESİN

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “Huzurumuzun teminatı kahramanlarımıza, minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek üzere MHP Hatay Milletvekilimiz Sayın  Lütfi Kaşıkçı ile İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin, onları ailelerine, evlatlarına ve Aziz Milletimize bağışlasın. Emniyet güçlerimizin dikkati ve cesaretiyle teröristlerin etkisiz hale getirildiği, saldırının yaşandığı Fener Caddesi’nde vatandaşlarımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi paylaştık. Cadde boyu donatılan al bayraklar birliğimizin nişanesi olarak ilelebet payidar kalacak!” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ PAYLAŞTIK

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “AK Parti Hatay Mv.  Abdulkadir Özel ile birlikte, geçtiğimiz gün terör patlamasının meydana geldiği İskenderun’da, esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi paylaştık.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek vermiş oldukları mücadele için şükranlarımızı dile getirdik.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.