ALTINÖZÜ DERNEĞİNDEN DEPREMZEDELERE 1180 ARITMA CİHAZI

ALTINÖZÜ DERNEĞİNDEN DEPREMZEDELERE 1180 ARITMA CİHAZI

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi sonrasında depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelerin her daim yanında yer alarak takdir toplayan Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen çalışmada 6 Şubat depremi sonrası Altınözü’nün muhtelif yerlerinde kurulan konteyner kentlerde yaşayan hemşehrilerimize 1180 adet su arıtma cihazı dağıtımı ve montajına başlandı.

Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden büyük bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

6 Şubat depremi sonrası Altınözü’nün muhtelif yerlerinde kurulan konteyner kentlerde yaşayan hemşehrilerimize 1180 adet su arıtma cihazı dağıtımı ve montajına başlandı.

Dernek başkanı Ali Bök önderliğinde başlayan projede arıtma cihazı montajı hızla ilerlemekte ve kullanıma sunulmakta.

Konu ile ilgili demeç veren Dernek Başkanı Ali Bök “Projemizde amaç hemşehrilerimizi temiz, sağlıklı su ile buluşturmak ve üzerlerindeki maddi yükü bir nebze de olsa hafifletmektir. Bu kapsamda 1180 aileye arıtma cihazlarımızın montajına başladık. Altınözü SYD olarak hemşehrilerimizin her daim yanlarında olmaya ve elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Bu hayır işine vesile olan başta İnsan İnsani Dernek Üyelerine ve Dernek yönetimimiz olmak üzere, iş adamlarımıza ve hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.