ALTINÖZÜ YENİDEN “RIFAT SARI” DEDİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,mazbatasını alarak görevine kaldığı yerden devam ediyor

ALTINÖZÜ YENİDEN “RIFAT SARI” DEDİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,mazbatasını alarak görevine kaldığı yerden devam ediyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı basın mensupları, belediye personelleri, Sarı’nın aile ve yakınları ile çok sayıda vatandaş mazbata törenine katılım sağladı. Başkan Rıfat Sarı, eşliğinde belediye meclis üyeleri de mazbatalarını alarak görevlerine başlamanın sevincini yaşadılar.

Yoğun kalabalık eşliğinde Belediye binasına, geçen Sarı görevine kaldığı yerden devam edecek. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, düzenlenen karşılama töreninden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Cümleten hoş geldiniz şeref verdiniz.

Yoğun bir seçim çalışma döneminde hep beraber olduk, Allah hepinizden razı olsun. Altınözü’ne yaptığımız hizmetlerin üstüne hizmet edeceğiz. Tüm teşkilatımıza, arkadaşlarımıza, hanım bacılarımıza, kardeşlerimize teşekkür ediyor, hepinizden tekrar Allah razı olsun diyorum. Bundan sonra söz verdiğimiz gibi Altınözü’müzde hizmet odaklı gönül belediyeciliğine

Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda devam edeceğiz. Biz sizlerin her zaman hizmetinde olacağız. Artık belediyecilikte gönül belediyeciliği diyoruz. Halkımızın gönül rızası için çalışacağız. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.