ALTINÖZÜ’NDE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

ALTINÖZÜ’NDE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Altınözü İlçe Müftülüğü tarafından Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu Mevlid-i Nebi haftasının anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Program ilahiler, Kur’an tilaveti, sinevizyon gösterileri ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Programa Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Altınözü İlçe Müftüsü Yahya Okşar, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, öğrenci ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Programda Program sonunda Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü vesilesi ile Altınözü İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Sarı, “Altınözü İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen bu anlamlı programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.