Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan ATEŞ Belen’de

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Cumhur İttifakı Belen Seçim Bürosunu ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan ATEŞ Belen’de

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Cumhur İttifakı Belen Seçim Bürosunu ziyaret etti. Seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı Belen Seçim Bürosunu ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Beka içim Milli karar Cumhur için İstikrar diyerek Cumhur İttifakına değinen Ateş, Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Hatay’ın tüm ilçelerine ve Belen Belediyesi’ne İbrahim Gül ile Cumhur İttifakı’nın sancağını dikeceklerini dile getirdi.


CUMHUR İTTİFAKI’nın ÖNEMİ
Cumhur İttifakı’nın önemine değinen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti’’ Teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız meseleyi anlamışlardır, idrak etmişlerdir ve MHP Cumhur İttifakı’na inanıyor, Cumhur İttifakı’nın şu andaki sahip olduğu niteliği de önemi de biliyor ve kavrıyor. MHP Cumhur İttifakı’nın asli paydaşıdır. Bu nedenle belediye başkanlarımız, il başkanlarımız hep beraber MHP liderinin emrinde ve arkasında gereğini yapıyor, mücadelesini sürdürüyor. Hiçbir çatlak ses, en ufak ama, fakat, ancak gibi yaklaşım söz konusu değil. Hiçbir sıkıntı ve sorun yok’’dedi.HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.