İBRAHİM GÜL, MHP’NİN OLUŞTURDUĞU ‘DEPREM İNCELEME, İZLEME KURULU’NU AĞIRLADI

İBRAHİM GÜL, MHP’NİN OLUŞTURDUĞU ‘DEPREM İNCELEME, İZLEME KURULU’NU AĞIRLADI

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan Deprem Felaketlerini İnceleme Kurulu, faaliyetlerini “sağlık”, “ekonomi”, “afet ve kriz yönetimi”, “çevre ve şehircilik”, “hukuk” ve “sosyal bilimler” alanlarında kurduğu 6 komisyonla yürütecek.

MHP’nin, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından oluşturduğu “6 Şubat 2023 tarihli Yüzyılın Deprem Felaketini İnceleme, Değerlendirme ve İzleme Kurulu” çalışmalarına başladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Prof. Dr. Cengiz Şahin başkanlığında oluşturulan kurul, öncelikle hükümetin depremzedelerle ilgili atılması gereken adımlara ve yapılması gereken çalışmalarına katkıda bulunacak.

Bu kapsamda çalışmalarına başlayan heyet, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette komisyonda görevli milletvekilleri; Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Kilis Milletvekilimiz Mustafa Demir yer aldı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar üzerine ve vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda istişarede bulunduklarını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.