ALTINÖZÜ’NE GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK

ALTINÖZÜ’NE GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK

Altınözü’nde Gençlik Merkezi’nin yapımı için Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve Hatay Gençlik Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz imzaları attı. Projeye göre boşaltılan Altınözü eski Belediye binası gençlerin kullanımına sunulacak.

SARI: GENÇLERİMİZ İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK

Projeyle ilgili bir açıklama yapan Altınözü Belediye BaşkanıRıfat Sarı, “Haftanın ilk mesai gününden müjdeli haber, umut dolu çocuklarımız ve gençlerimize gelsin. Hamdolsun, çalışmalarımız tamamlandı ve ilk merkezimizi Altınözü ilçemize kazandırıyoruz. Belediyemiz ve Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Zeytin Diyarı Altınözü ilçemize kazandıracağımız Gençlik Merkezi’nin protokolünü Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M. Cemil Şensöz ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Ahmet Zümre ile birlikte imzaladık. Eski Belediye Hizmet binamızda faaliyet gösterecek Gençlik Merkezi ile İlçemizde yaşayan genç kardeşlerimizi, sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, rehberlik ve danışmanlık yapmak, çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi, tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetleri ile geleceğe sağlam adımlarla atan bir gençlik hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olsun, geleceğimiz olan gençlerimiz için hep destek tam destek!” ifadelerini kullandı. Haber: Bedir Görün

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.