ÖĞRETMENLERİN ŞEREF GÜNÜ KUTLANDI

ÖĞRETMENLERİN ŞEREF GÜNÜ KUTLANDI

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Cumhuriyet Alanı’nda Öğretmenler günü dolayısıyla tören düzenlendi.Tören, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz’ün Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Törene katılanlar saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda süren programda, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

MASATLI: ÖĞRETMENLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Vali Mustafa Masatlı, yaptığı konuşmada, depremlerden etkilenen Hatay’ın yeniden inşasında en önemli destekçilerinden birinin öğretmenler olduğu söyledi.

Öğretmenlerin deprem bölgesinde özveriyle çalıştıklarını belirten Masatlı, “Deprem sonrası iyileşme sürecindeyiz, bu sürecin getirdiği bir takım zorluklara rağmen görevinizin başında fedakarca gayretleriniz her türlü takdire şayandır. Devletimizle birlikte her türlü şartta el ele vermesini bilen bir milletin öğretmenlerinin karakteristik özelliği de bu olsa gerek. Sizlerin varlığı müreffeh geleceğimizin önemli bir göstergesidir.” dedi.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMENLER ANILDI

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan müzik etkinliğinde depremde yaşamını yitiren öğretmenler alındı. Tören sonunda mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin ederken, emekli olan öğretmenlere ise “Hizmet Şeref Belgesi” takdim edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.