ALTINÖZÜ’NÜN ALTIN BAŞKANI RIFAT SARI, İLE ALTINÖZÜ YENİDEN ŞAHLANACAK

ALTINÖZÜ’NÜN ALTIN BAŞKANI RIFAT SARI, İLE ALTINÖZÜ YENİDEN ŞAHLANACAK

ALTINÖZÜ’NÜN ALTIN BAŞKANI RIFAT SARI, İLE  ALTINÖZÜ YENİDEN ŞAHLANACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından AK Parti Altınözü Belediye başkan adayı olarak yeniden açıklanan Rıfat Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek; “Altınözü’ne yapmış olduğu hizmetlerin devamını getirebilmek için el birliği ile çalışacağız’’ dedi.
YENİDEN RIFAT SARI
Cumhur İttifakı’nın Hatay İlçe adayları TBMM AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ve AK Parti Hatay milletvekillerinin katıldığı törenle açıklandı. Antakya kapalı spor salonunda yapılan törende, adaylara büyük ilgi vardı. Dolup taşan salonda Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın ismi yeniden açıklandığı an salonda büyük bir coşkuya ve tezahürata neden oldu.
ALTINÖZÜ’NÜ PARLATACAĞIZ
Altınözü’ne yapmış olduğu ile kendinden sıkça söz ettiren Başkan Sarı, ,Altınözü’nü parlatacağız diyerek şu ifadelere yer verdi ; ‘’Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar Altınözü ve Altınöz’ü vatandaşlarımız için gece gündüz demeden elimizde bulunan imkânlar dâhilinde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Yapacağımız yeni projeler ile Altınözü’ne yapılan hizmetlerin devamını getireceğiz. Gece gündüz demeden 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşıp çalışarak 1 Nisan sabahı Altınözü’müzü tekrar AK Belediyecilik ile buluşturacağız. Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti saflarına dâhil etmek için durmadan, yılmadan çalışacağız’’ dedi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.