AMANOSLAR’IN TERCİHİ ŞABAN DOĞRU

AMANOSLAR’IN TERCİHİ ŞABAN DOĞRU

Antakya’da Amanos Dağları’nda bulunan Amanos dağ bandı mahallelerinin tercihi Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru oldu.

Bölgede geniş bir kitleye hitap eden Doğru, devletin veya hiçbir kurumun imkanını kullanmadan gönüllülük esasıyla yollarına devam ettiğini kaydetti. Antakya’yı karış karış gezen Doğru, seçimi kazanacaklarına emin olduğunu, Antakya’nın Yeniden Refah Belediyeciliğine kavuşması için önlerinde 16 gün kaldığını aktardı.

AHLAKLI BELEDİYECİLİĞİ 1 NİSAN’DA BAŞLATACAĞIZ

Ziyaretlerde halka hitap eden Doğru, “31 Mart’ta ahlaklı belediyecilik Antakya’mızda yeniden hakim olacak. Bu seçimin bir diğer önemi belediyelerin borç ve faizden kurtarılması, israfın önlenmesi, belediyelerin giriş kapısına ‘rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasının asılmasıdır. Belediye bütçesinden harcama yaparken kendi cebinden harcama yapmaktan daha hassas davranan, ahlaklı belediye başkanlarının koltuğa oturması. Kendi cebinden harcarken rahat rahat harcayabilirsin orada kul hakkı yok ama belediyenin bütçesini harcarken kul hakkı var. Orada kendi cebinden harcıyor gibi harcayamazsın. Bunu da dünyacı değil, ahiret önceliğine sahip olanlar yapabilir. Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak görenler yapabilir. Bu yüzden ahlaklı belediyecilik çok önemli. Adam kayırmanın, torpilin, çifte standardın olmadığı bir belediye anlayışı. Dayısı olanın değil, hakkı olanın hizmet makamına oturduğu bir belediyecilik anlayışı önemli. Belediye başkanlığı makamını kendisini ve çevresini zengin etmek için bir ticaret makamı olarak gören değil, milletin derdine derman olup millete hizmet edip Allah’ın rızasını kazanan belediye başkanları olması ahlaklı belediyeciliktir. Bu fedakar dava erlerinin, sizlerin gayreti ile aziz milletimizin desteği ve duası ile, Milli Görüş’ün bereketi ile inşallah 1 Nisan’dan itibaren ahlaklı belediyeciliği Antakya’mızda ve tüm Hatay’da başlatacağız’ şeklinde konuştu.Vatandaşlardan tam destek alan Doğru, Rantçı belediyecilikten, örgütçü belediyecilikten, heykelci belediyecilikten usanan milletimizi kurtaracağız ve ahlaklı belediyeciliği inşallah hakim kılacağız” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.