FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ İSKENDERUN’A GELDİ

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ İSKENDERUN’A GELDİ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen bir dizi ziyaret ve program için İskenderun’a geldi.

Eminoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen İskenderun’da Kaymakamlığı ziyaret etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fenerbahçeliler Derneği Şube Başkanı Mustafa Düzen’in de eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, konuklarıyla birlikte tarihi binada sohbet etme imkanı buldu, 6 Şubatta yüzyılın felaketinin yaşandığı kentte yaraların sarılması konusunda yapılan çalışmalar, yapılması gerekenleri konuştu.  Kaymakam Demiryürek ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı İskenderun Kaymakamlığı’nın tarihi binasının balkonundan, konuklarıyla kentin durumu hakkında bilgiler de aktardı.

KOÇ DEPREMZEDELERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile beraberindekiler Makzume Anadolu Lisesine de gitti, burada öğrencilerle bir araya geldi, karşılıklı bilgi paylaşımında bulundu, daha sonra Üsküdar Belediyesi’nin Konteyner kentine geçildi. Depremzede vatandaşlarla bir araya gelen karşılıklı sohbet eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile beraberindekiler, konteyner kentteki sorunları da dinlediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.