ANTAKYA ADIM ADIM NORMALLEŞİYOR!

ANTAKYA ADIM ADIM NORMALLEŞİYOR!

6 Şubat depremi sonrasında yaşanan olumsuzluklar tüm hızıyla sürüyor.

Yaşanan olumsuzlukları bir nebze de olsa gidermeye çalışan kurumlar da bulunuyor. Bu kurumlar arasında yer alan Antakya Belediyesi şehir merkezinde birçok noktada temizlik çalışmaları sürdürüyor. Yürütülen temizlik çalışmalarına ise yol ve kaldırımlarda yapılan çalışmalar eşlik ediyor. Antakya Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; Antakya’nın tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarının gece gündüz aralıksız olarak devam ettiği, bu kapsamda cadde ve sokaklarda yıkama aracı ile periyodik olarak yıkama çalışmaları, semt pazarlarının kurulduğu alanlarda temizlik çalışmalarının yanı sıra süpürge, moloz kaldırma, kapsamlı temizlik ve metruk alan temizliği gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada; Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz durmaksızın şehrin her köşesinde vatandaşların temiz ve ferah bir yaşam alanlarına sahip olmaları için temizlik çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü vurgulandı.

FEN İŞLERİ EŞLİK EDİYOR!

Bu arada temizlik çalışmalarına Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin cadde, sokak ve kaldırımlarda yürüttüğü çalışmalar eşlik ediyor. Şehrin birçok noktasında molozlar kaldırıldıktan sonra yol çalışması yapılıyor. Yürütülen çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar ise yaşamın normalleşmesi için bu çalışmaların önemli olduğuna vurgu yapıyor. Vatandaşlar, “Depremin üzerinden 16 aydan daha uzun bir süre geçti. Bu çalışmalar yeni başlatıldı ancak yine de bizleri çok mutlu ediyor. Kentimizin yeniden ayağa kalkması için her kurumun üzerine düşen görevi yapmasını bekliyoruz. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a da katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dediler. Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını sürdürdüğü, bu kapsamda bağlantılı yollarının zemin düzenleme ve malzeme serme çalışmaları ve hasar gören beton yollarda onarım çalışmaları gerçekleştirildiği belirtildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.