YAPAR: ZAFERLE TAÇLANDIRDIK

YAPAR: ZAFERLE TAÇLANDIRDIK

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkanlığına aday olan İbrahim Naci Yapar, kesin olmayan sonuçlara göre Antakya Belediye Başkanı oldu.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkanlığına aday olan İbrahim Naci Yapar, kesin olmayan sonuçlara göre Antakya Belediye Başkanı oldu. Üzerimizde büyük bir sorumluluk bulunduğunun da farkındayız diyen İbrahim Naci Yapar, seçimleri zaferle taçlandırdık dedi.Depremle yıkılan kentimizi sizlerin tam desteği ile ayağa kaldırmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız diyen Yapar, yaptığı açıklamada “Kıymetli Antakyalı hemşehrilerim; Antakya’mızı inşa ve ihya sürecinde başlatmış olduğumuz tarihi yolculuğumuzu 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre zaferle taçlandırdık.

Şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühle üstleneceğimiz bu görevi kutsal bir emaneti taşır gibi taşıyacağız. Üzerimizde büyük bir sorumluluk bulunduğunun da farkındayız. Depremle yıkılan kentimizi sizlerin tam desteği ile ayağa kaldırmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Hemşehrilerimizin beklentilerini boşa çıkarmamak ve Antakya’mızı gerçek belediyecilik ile yaşanabilir yarınlara taşımak için durmaksızın çalışacağımıza söz veriyoruz. Teşekkürler Antakya’m” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.