MÜZAYEDE GELİRİYLE HATAY’A ONLİNE DERSLİK

MÜZAYEDE GELİRİYLE HATAY’A ONLİNE DERSLİK

DESA iş birliğinde gerçekleştirilen ve koreografisini Banu Noyan’ın hazırladığı, Cemil İpekçi ve Ümit Ünal gibi ünlü tasarımcıların da imzası bulunan “Hayat Yeniden” defilesinin hemen ardından, Banu Noyan ve Şenol İpek’in yönettiği bir müzayede yapıldı. Müzayede gelirleri ile Platform tarafından Hatay’da depremzede gençler için özel bir online derslik oluşturulacak.

“Eşitliğin Liderleri” ödül töreni ile eş zamanlı olarak ve DESA iş birliğinde gerçekleştirilen programda, Cemil İpekçi’nin, defilede en beğenilen tasarımını giyerek videolu mesaj paylaşan ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil projeye destek veren ünlüler arasında yer aldı.

Kadın Dostu Markalar Platformu’nun Eşitlik, Çeşitlilik, Hakkaniyet odağında hayata geçirdiği projelerden biri olan, 6 Şubat depremlerinden çok kısa bir süre sonra bölgedeki kadın ve çocukları odağına alarak “Kadınlara Umut, Çocuklara Mutluluk” mottosuyla yola çıkan “İyiliğe Bir İlmek” projesi, muhteşem bir defile ile hedefine ulaştı.Amacı deprem bölgesindeki kadın ve gençlerin hayatına olumlu katkılar sunmak olan İyiliğe Bir İlmek “Hayat Yeniden” Defile&Müzayede Programı ile ilimizdeki depremzede gençlere derslik kurulması amaçlanıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.