YIKINTILAR ARASINDA GRAFİTİ ESİNTİLERİ

YIKINTILAR ARASINDA GRAFİTİ ESİNTİLERİ

Asrın felaketinin en büyük yıkımı yaşattığı şehrimizde son günlerde yıkıntılar arasında kendini göstermeye başlayan Grafiti çalışmaları 6 şubat depremini unutturmamak ve bir nebze de olsa renkli görüntüler oluşturmak adına bir grup gönüllü genç tarafından yapılmaya devam ediyor.

Sprey boyalar ile bir çok noktaya Grafiti çalışmaları yapan Ömer Deviren ( @DevoGraffiti ),Kerem Ali Yengüner (@AdezMan01 ),Hikmet Ağca  (@ Keyo31 ), Metin Ağca   ( @Çevlikbalıkçısı ) ve Şadan Günal  ( @Sadangunal ) yaptıkları çalışmalar ile büyük beğeni topluyorlar.

Tüm malzemeleri kendi imkanları ile karşılayan gençler güçlerinin yettiğince yıkıntılar arasında Grafiti çalışmaları yapmaya devam edeceklerinin altını çizerek destek verilmesi halinde çok daha fazla Grafiti çalışmasına imza atmaya hazır olduklarını söylediler.

Grafiti ekibinin sözcüsü Ömer Deviren yaptığı açıklamada :” Çok büyük bir felaketi yaşadık. Memleketimizin görüntüsü içler acısı durumda. Bizde gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte yıkık dökük şehrimizde bir nebze de olsa renkli görseller olsun anlamında böyle bir çalışmaya başladık. Aldığımız olumlu dönüşler ne denli güzel bir iş yaptığımızı gösterdi bizlere. Yaptığımız Grafiti çalışmalarında ağırlıklı olarak 6 Şubat depremi vurgusu yapıyoruz bu felaketi unutturmama adına. Aynı zamanda bölgemizin sevilen Hikmet Ağca’nın  ( knock out ) şarkı sözlerine de yer vermekteyiz.

Bu arada bazı Grafiti çalışmalarımızda Adana SıfırBir dizi oyuncusu ADEZMAN lakaplı Kerem Ali Yengüner de bizlerle birlikte yer aldı. Bizler gönüllü gençler olarak Grafiti çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi şuana kadar kendi imkanlarımız ile gerçekleştirdik bu işi. Malum maliyetli bir iş bu ve destek verilmesi halinde çok daha fazla eser ortaya çıkaracağımızı belirtmek istiyoruz.Bugüne kadar bizimle beraber çalışmalara imza atan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.