ANTAKYA BELEDİYESİ, “UMUDA BASKET ATIYORUZ!”

ANTAKYA BELEDİYESİ, “UMUDA BASKET ATIYORUZ!”

Antakya Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında “1. Tek Pota Basketbol Cumhuriyet Kupası” etkinliği düzenliyor.

Cumhuriyet’in ilan edilişinin 101. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik “Umuda basket atıyoruz.” sloganıyla Cumhuriyet coşkusunu şehrimizde yaşatacak.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada: “1. Tek Pota Basketbol Cumhuriyet Kupası Turnuvasına katılımın ücretsiz olacağı ve kayıtların 14-23 Ekim tarihlerinde alınacağı belirtildi. ‘U-14, Lise, Genç, Master’ kategorilerinde heyecan dolu maçlara sahne olacak turnuva 26-27 Ekim tarihleri arasında Akasya Mahallesi’ndeki Şehit Mehmet Yılmaz Parkı’nda gerçekleştirilecek.
Turnuva hakkında detaylı bilgi edinmek ve kayıt yaptırmak isteyenler 0501 175 31 31 numaralı telefon üzerinden bilgi alabilirler.
Sporun birleştirici gücüyle gençlerin, lise öğrencileri ve master oyuncularının ter dökeceği bu özel turnuvada sürpriz ödüller katılımcıları bekliyor!” denildi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.