YAYMAN’DAN İTİDAL ÇAĞRISI

YAYMAN’DAN İTİDAL ÇAĞRISI

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Hatay’ın bir an önce ayağa kalkması için gece gündüz demeden çalışıldığını söyledi ve Hataylılardan destek istedi.

Yayman depremlerden sonra Hatay’da meydana gelen yaraları sarmak için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Hükümet ilgili Bakanlıklarının özel ilgi gösterdikleri Hatay ili için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile mücadele ettiklerini söyleyen Hüseyin Yayman, “Hatay’ın ayağa kalkması için hepimiz elimizi taşın altına koyduk. Hatay yeniden ve çok daha güzel haliyle ayağa kalkmadan bize uyku yok. Kısa bir zaman dilimi içinde ilimizi ayağa kaldıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İhtiyacımız sadece biraz daha sabır ve çalışma azmidir” dedi. Hatay’da yürütülen çalışmaları titizlikle takip ettiklerine dikkat çeken Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımına başlanan kalıcı konut ve işyerlerinin bir an önce hak sahiplerine teslim edilmesi için gerek Ankara’da gerekse Hatay’da özveri ile çalıştıklarını ifade etti.

HATAY RUHUYLA BAŞARACAĞIZ

Milletvekili Hüseyin Yayman “Her şey daha güzel bir Hatay’ımız için. Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için toplumun bütün bireylerine ihtiyacımız var. El ele vereceğiz ve yıkılan yerimizi yeniden inşa edeceğiz. Hatay ve Hatay ruhu bunu rahatlıkla başarabilir. Biz de başarabiliriz” dedi. Hatay’da farklı noktalarda yürütülen inşaat faaliyetlerini ziyaret ederek yerinde inceleyen ve ilgiliden bilgi alan Hüseyin Yayman “Atatürk Caddesi’ndeki TOKİ’nin yerinde dönüşüm şantiyemiz başta olmak üzere birçok noktada diğer şehirlerimiz de olduğu gibi gece gündüz çalışılıyor. Mesai saatleri gözetmeden çalışmalar yürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Çevre, Şehircilik Bakanımızın talimatıyla mikserlerimiz çalışmaya devam ediyor. Bir tek hedefimiz var. Şehrimizi yeniden inşa etmek, vatandaşımızı kalıcı konutlarına bir an önce buluşturmak. Hatay’ın birlik ve beraberliğiyle, omuz omuza vererek Hatay’ımızı yeniden inşa edeceğiz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.