“ANTAKYA BELEDİYESPOR’DAN NET GALİBİYET”

“ANTAKYA BELEDİYESPOR’DAN NET GALİBİYET”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın büyük destekleriyle yoluna dolu dizgin devam eden Antakya Belediyespor futbol takımı Gaziantep ilinin kulübü olan Nizipspor’u 3-0 yendi. Başkan Yılmaz ve yöneticilerin tribünden desteklediği Antakya Belediyesporlu futbolcular, aldıkları tribün desteğiyle baştan sona üstün bir oyun sergileyen Antakya Belediyesporlu futbolcular, 3-0 kazandıkları maç ile büyük moral kazandılar. Maçın ardından Başkan Yılmaz, soyunma odasına inerek tüm takımı kutladı.

YILMAZ: TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Antakya’da gençlerin kötü alışkanlıklardan korunup spora yönelmeleri amacıyla kurulan Antakya Belediyespor takımının galibiyetinin ardından oldukça neşeli olduğu gözlenen Başkan Yılmaz, tüm takımı kutladı.

Başkan Yılmaz yayınladığı tebrik mesajında; “Tebrikler takım. Nizipspor’u 3-0‘lık skorla yenen Antakya Belediyespor futbol takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecektir” ifadelerini kullandı. Maçın ardından takım ve yöneticiler galibiyetin anısına fotoğraf çekildiler. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.