BAYRAKDAR: KABALIK İNSANI HAKLI YAPMAZ

BAYRAKDAR: KABALIK İNSANI HAKLI YAPMAZ

Eğitim Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar Kırıkhan’da okul yöneticisine yapılan saygısızlığı kınadı.

Kabalığın hiç kimseyi haklı çıkarmayacağını belirten Bayrakdar açıklamasında, “Kırıkhan ilçemizde seminer çalışması döneminde bir okulda meydana gelen olay hepimizi üzmüştür.  Okul müdürüne karşı kaba kuvvet kullanarak, bağırarak çağırarak, masayı yumruklayarak üstelik bunu tüm diğer öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının önünde yaparak haklı çıkmaya çalışmak birilerinde alışkanlık haline gelmiş anlaşılan. Tüm bu olumsuz davranışları yapan maalesef meslektaşımız. Şimdi birilerine soruyorum

-Okul müdürünü herkesin önünde rencide etmek okul huzurunu bozmuyor da hakaret edenin başka bir okula gönderilmesi mi okuldaki huzuru bozuyor?

-Okul müdürü kurallara, yönetmeliklere, kanunlara aykırı bir yazı mı yazmış, bir emir mi vermiş?

– Eğer böyle bir emir vermiş ise elinizde belgesi var mı? Şahidiniz var mı?

-Okul müdürünün kaba kuvvet kullanmaya kalkışan kişi dahil orada bulunanlara bir hakareti bir davranışı mı olmuş? Hayır

O zaman suç ne? Neden bağırıp çağırıyorsunuz?

Neden masaları yumrukluyorsunuz?

Polisler gelmese okul müdürüne şiddet uygulayacaksınız.

Verilen görevi yapmayacaksınız ama haklısınız.

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Birileri de sizin sırtınızı sıvazlayacak, sizi değil de okul müdürünü okul huzurunu bozan olarak suçlayacak, tedbiren yapılan yer değişikliği nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne laf sokacaksınız.

Devletin dini Adalet diyeceksiniz ancak yapılan haksızlığın arkasında duracaksınız. Okul müdürünü yaptığınız paylaşımda hedef haline getirdiniz. Kısasa kısas gibi abuk subuk cümlelerle okul müdürünü sindirmeye çalışıyorsunuz. Şunu bilin ki okul müdürünü asla yalnız bırakmayacağız. Sizin gibi kaba kuvvet kullanarak değil devletimizin Adaletine güvenerek yalnız bırakmayacağız. Kırıkhan ilçemizde öğretmenler odasında kaba güç ve hakaret yapılarak meydana gelen olayı kınıyor olayın takipçisi olduğumuzu,  yönetici, öğretmen, hizmetli fark etmez. Haksızlığa kim uğradıysa yanında durmaya devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.