ANTAKYA İÇİN SORUN YOK, İBRAHİM NACİ YAPAR VAR

ANTAKYA İÇİN SORUN YOK, İBRAHİM NACİ YAPAR VAR

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, kenti eskisinden daha güzel bir hale getirmek adına tüm ekiplerle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yapar, Antakya ilçesine bağlı Gülderen Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve teslimatı gerçekleşen TOKİ konutlarına yerleşen ilk ailelerin sevincine ortak oldu.

Ailelerin evlerine kavuşmalarının memnuniyeti içinde olduklarını belirten Başkan Yapar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, geçmiş dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya ve tüm TOKİ ailesine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI

YAPAR: “TEK HAK SAHİBİ KALMAYANA DEK ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Yapar, katıldığı programla ilgili açıklamasında; “Asrın felaketinden sonra inşaatı başlayan Gülderen TOKİ konutlarına ilk ev sahipleri yerleşti. Yeni evlerine misafir olduğumuz Koçak ve Ateş ailesinin sağlıkla oturmalarını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımız evlerine kavuşana kadar devletimizin tüm birimleri gayretle çalışmaya devam edecek. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın inşallah” ifadelerini kullandı.Ev sahiplerini tebrik ederek hediye takdiminde bulunan Başkan Yapar, tek hak sahibi açıkta kalmayana dek Antakya’da konut üretimini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Koçak ve Ateş aile fertleri, desteklerinden ve yakın ilgilerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.