VATANDAŞLARIMIZ BİZE YARDIMCI OLSUN

VATANDAŞLARIMIZ BİZE YARDIMCI OLSUN

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede yoğun çalışmalara devam ettiklerini belirterek gelişigüzel çöp atan vatandaşlardan kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Enkaz kaldırma çalışmalarının ardından kendilerinin de hafriyat kaldırma çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Deli, bu dönemde bu yüke gelişigüzel atılan çöplerin ve hayvan gübrelerinin de eklenmesinin altından kalkılamaz bir yük oluşturduğunu belirtti. Mevcut imkanlarla tüm sahaya güçlerinin yetmediğini belirten Başkan Deli, Kumlu halkından gelişigüzel çöp ve hayvan gübresi atılmamasını, ekiplerin belirlediği saate ve yere uyulmasını rica etti.

VATANDAŞLARIMIZDAN DUYARLI OLMALARINI RİCA EDİYORUZ

Başkan Deli yaptığı açıklamada, “Temizlik İşleri personelimizin aralıksız olarak temizlik faaliyetleri devam ediyor. Bir yandan moloz kaldırma çalışmalarınız devam ederken, bir yandan da gelişigüzel atılan çöplerle ve hayvan gübresiyle mücadele etmek bu dönemde çok zor olmaktadır. Vatandaşlarımızdan temizlik işleri ekiplerimize yardımcı olmalarını ve daha duyarlı hareket etmelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.