ANTAKYA TİCARET BORSASI’NDAN 55 ADET TABLET DESTEĞİ

ANTAKYA TİCARET BORSASI’NDAN 55 ADET TABLET DESTEĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet dağıtım kampanyasına bir destekte Antakya Ticaret Borsası’ndan geldi.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu, Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı ve Meclis Üyeleri 55 adet tableti Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’ya teslim etti.

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, teslim töreninde yaptığı konuşmada “Bakanlığımıza tabi ülkemizin her köşesinde tablet dağıtımı devam ediyor. Bu vesileyle Antakya Ticaret Borsası’na ihtiyacı oaln öğrenciler için 55 adet tableti temin etmesinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

REKLAM ALANI

Bu tür bağışların daha artması dileğiyle diğer kuruluşlara örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

ATB Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Ali Celal Mursaloğlu, “TOBB’un öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet dağıtım kampanyası kapsamında, Antakya Ticaret Borsası olarak uzaktan eğitim gören ve maddi imkanı olmayan öğrencilere 55 adet Tablet desteği sağlandı. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.” dedi.

Konuşmaların ardından ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu, Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı ve Meclis Üyeleri 55 adet tableti Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’ya teslim etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.