BİLGE BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ İLE GELECEĞE GÜVENLE

BİLGE BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ İLE GELECEĞE GÜVENLE

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ömürleri çağlar boyunca sürecek eserleri ile geleceğe güvenle yürüyor.

Antakya’da vatandaşların tam desteği ile Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olmaya yakın tek isim konumunda bulunan Başkan Yılmaz, eser siyaseti ile önümüzdeki dönemin planlarını yapmaya devam ediyor. Projelerini güncelleyerek 2024’te Antakya’yı ayağa kaldıracak projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Başkan Yılmaz, konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

ANTAKYA’MIZI EL BİRLİĞİ İLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik prensipleriyle hareket eden Başkan İzzetin Yılmaz, Antakya’yı ayağa kaldırmak için Antakyalılar ile birlik içinde olmaya devam edeceklerini kaydetti. Basının bu anlamda desteğini her daim hissettiği için şanslı olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, “Hizmetlerimizin halka duyurulmasının yegane yolu basının faaliyetleridir. Ülkemizin 100. Yılında kentimizi yeniden ayağa kaldırmak yolunda ortaya koyduğumuz seferberlik ruhunu sürdürecek enerjiye de sahibiz. Antakya’mızı enkazdan kurtaracak, kente yeniden hayat verecek projelerimizi güncelledik. Antakya’mız geçmişinden aldığı güç ile geleceğe daha güvenli şekilde hazırlanacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın kentimize teşrifleri ile kalıcı konutlar da teslim edilecek ve vatandaşlarımız sıcak yuvalarına kavuşacaklar. Bizler de tamamlayıcı hizmetler ile bu seferberliğe katkıda bulunacak, AK Belediyeciliği Antakya’da yeniden hakim kılacağız. Bu anlamda vatandaşlarımız bizlere destek verdiği sürece biz kentimize hizmet etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR İZZETTİN YILMAZ’IN YENİDEN BAŞKAN OLMASINI İSTİYOR

Antakya’nın kısa sürede ayağa kalkmasının tek yolunun bilge başkan İzzettin Yılmaz’ın göreve devam etmesi olduğunu kaydeden vatandaşlar, Cumhur İttifakı paydaşlarından Antakya’nın hayrına olan İzzettin Yılmaz’ın yeniden göreve devam etmesi isteklerini sıklıkla dile getiriyorlar. Sosyal medya başta olmak üzere her platformda İzzettin Yılmaz isteği yüksek sesle dillendirilmeye devam edilirken, Antakya için İzzettin Yılmaz ihtimali de her geçen gün artıyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.