ANTAKYA’DA EĞİTİMİN DENİZ FENERİ “AHMET TECİMEN”

ANTAKYA’DA EĞİTİMİN DENİZ FENERİ “AHMET TECİMEN”

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, ilçe genelinde depremin yıkıcı etkilerine rağmen eğitimin dirliği ve düzeni için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.Antakya’da eğitimin deniz feneri olan ve herkese yol göstermeye devam eden Tecimen, 95 mahallede bulunan yüzlerce okulun eksiklerinin tamamlanması, öğrencilerin eğitim dönemine sorunsuz şekilde başladıkları gibi sorunsuz şekilde sürdürmeleri adına gecesini gündüzüne katıyor. Eğitimin sönmeyen meşalesi olan ve herkese yetişme gayretinde olan Tecimen, eğitimin her aşaması ve unsuruyla bizzat ilgileniyor.

 ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET

 İlk olarak evlatlarını eğitim yolunda her türlü fedakarlığı göstererek okula gönderen velilere seslenen Müdür Tecimen, “Antakya’mızda yüzlerce okula giden onbinlerce öğrencimiz bize emanettir. Evinizden çıktıkları andan yeniden evinize girene kadarki süreci bizler eğitim, emniyet ve tüm birimler olarak kontrol ediyor, evlatlarınızı gözümüz gibi koruyoruz. Hatay’da kalarak kentimizin normalleşmesine katkıda bulunan ailelere minnettarlığımı iletiyorum. Evlatlarınızın geleceği ehil ellerdedir” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

EĞİTİMDE SORUN VARSA ÇÖZÜMÜ DE VARDIR

 İkinci olarak eğitim camiasının tüm fertlerine seslenen Müdür Tecimen; “Antakya’mızda Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Harun Tüysüz’ün tam destekleriyle eğitimde sıfır sorun parolasıyla yola çıktık. Geleceğimiz olan çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin her aşamasındaki eksikleriniz için bizlerle daima irtibata geçebilirsiniz. Biz de eksiğin hızlıca giderilmesini sağlayabiliriz. Eğitimde eksik veya sorun varsa, biliniz ki çözümü de vardır” şeklinde konuştu.Eğitmenlere yönelik de kısa bir açıklama yapan Tecimen; “Sizler zorlu şartlara rağmen kentimize hizmet için buradasınız. Sizler de bir annenin babanın evladısınız. Siz de bize emanetsiniz. Her sorununuzda yanınızda olduğumuzu unutmayın” ifadelerinde bulundu.Mevcutta hizmet veren okulların yanı sıra çok sayıda okulun tadilatının sürdüğünü, çok sayıda okulun da yapımına ve tadilatına başlanacağını kaydeden Tecimen, kent eğitiminin bu yıl da sorunsuz şekilde sürmesi ve tamamlanması adına şube müdürleri ve eğitimin tüm unsurlarıyla birlikte çalışmalarını gayretle sürdürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.