HATAY’A ATANAN SAĞLIK PERSONELİNE SAĞLIK SEN’DEN YARDIM

HATAY’A ATANAN SAĞLIK PERSONELİNE SAĞLIK SEN’DEN YARDIM

Depremin etkili olduğu Hatay ilinde sağlık alanında Yetkili Sendika olan Sağlık-Sen Hatay Şubesi, ÖSYM tercih sonucu yerleşen sözleşmeli personele ilişkin hayata geçirdiği uygulama ile kendinden söz ettirmeye başladı.

Sağlık Sen Hatay Şubesi tarafından hayata geçirilen uygulama ile tercih konusunda ücretsiz danışma hizmeti verilerek binlerce kişiye yol gösterilmiş ve sonrasında sunulan hizmet ile yerleşme ve sonrası işlemlere ilişkin hukuksal ve mevzuatsal anlamda uzman ekip kurularak WhatsApp destek hattı oluşturdu.

Sağlık Sen Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Yaklaşık bir aydır Hatay ilinde görevli sağlık personeli arkadaşlarımız için İskenderun ve Antakya merkezde olmak üzere kurulan ikram çadırlarında sunulan hizmetin yanı sıra verilen bu destek istenildiğinde neler yapılabileceğinin en güzel örneği olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hatay Sağlık-Sen Şubesi olarak Bakanlığımız bünyesine yerleşen personele yönelik olarak evrak teslim süreci, güvenlik soruşturması konusu, promosyon ödemesi, hukuksal ve mevzuatsal anlamda ortaya çıkabilecek bütün tereddüt ve soruların cevaplanması adına Watsap grubu kurulmuş olup konusunda uzman personelin desteği ile süreç yönetilecektir. İfadelerini kullandı.

TEKGÜZEL TALEPLERİNİ İLETTİ

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel depremde hayatını kaybeden 112 sağlık çalışanları Mustafa İpek, Melike Şahin, Gamze Akkaya, Murat Türkkan ve Banu Küçük’ün hatıralarını yaşatabilmek adına kadrolarının bulunduğu istasyonlara isimlerinin verilmesini İl Sağlık Müdürlüğünden talep etti. Ayrıca depremde yakınını kaybeden, engel durumu veya engelli yakını bulunan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik idari izin uygulanması konusunda da taleplerini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.