ANTAKYA’DA FİLİSTİN’E DESTEK SİYONİZME LANET YÜRÜYÜŞÜ

ANTAKYA’DA FİLİSTİN’E DESTEK SİYONİZME LANET YÜRÜYÜŞÜ

Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği tarafından Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi.
Memur Sen Hatay İl temsilcisi İsmail Bayrakdar ve şube başkanlarının katıldığı yürüyüşte Filistin’e destek verilirken İsrail lanetlendi.
Başkan Bayrakdar, yaptığı açıklamada “Filistin’e destek Platformu öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarımızın ve halkımızın katılımıyla Antakya ilçemizde Filistin’e destek İsrail’e lanet yürüyüşü düzenledik. Filistin direnişinin 365. gününde 42.000 insanımız çoluk çocuk demeden kadın yaşlı ayrımı yapmadan topluca yapılan soykırıma sessiz kalmadık. Kötülüğü elimizde düzeltemedik, dilimizde de düzeltemedik. Imanın en zayıf noktası olan kalbimizde alanlarda buğz etmeyi bari yapalım diye alanlara çıktık.
   Bu yürüyüşümüze bizzat gelerek katılan Hatay Milletvekili Sayın Necmettin Çalışkan’a platform başkanlığımızı yapan il müftümüz sayın Mevlüt Topçu’ya, Milli irade platformu bölge başkan yardımcısı Mehmet Onur hocamıza, platform başkanımız Musa Çalışkan’a Platforma dahil diğer sivil toplum kuruluşu başkanlarına Memur Sen’imize bağlı sendikalarımızın çok değerli başkan, yönetici ve üyelerine, Kızılay’ımıza çok değerli halkımıza, emniyet mensuplarına ve bugün de bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.