EĞİTİM BİR-SEN’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

EĞİTİM BİR-SEN’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay’da bulunan AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bayrakdar ve yönetim kurulu üyeleri, kamu çalışanlarının deprem bölgesinde karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini paylaştılar.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, şunları belirtti: “Yerel seçimlerin ardından Memur Sen Hatay İl Temsilciliği heyeti olarak AK Parti Hatay İl Başkanı Sayın Mustafa Erdoğan’ı ziyaret ettik. Kısa bir süre önce göreve başlayan ve yerel seçimler sürecinde de başarıyla hizmet veren değerli başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimizde, kamu çalışanlarının deprem bölgesinde yaşadıkları zorlukları ve çözüm önerilerini değerli başkanımızla paylaşma fırsatı bulduk. AK Parti Hatay İl Başkanı Sayın Mustafa Erdoğan’a ve diğer parti yönetim kurulu üyelerine ev sahiplikleri için teşekkür ederim. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.