ANTAKYA’YA ENERJİ KATAN ZİYARET

ANTAKYA’YA ENERJİ KATAN ZİYARET

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentte kesintisiz enerji ve altyapı için hemşerisi olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Aslen Hataylı olan Bakan Bayraktar’ı ziyaretinde İzzettin Yılmaz’a AK Parti’nin hukukçu Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal ve Abdulkadir Özel de eşlik etti. Depremin ardından toparlanmaya çalışan Antakya’da kesintisiz enerjinin sağlanması ve aksayan alanlarda yenileme yapılması için Bakan Bayraktar’a kentin ihtiyaçlarını aktaran Başkan Yılmaz, Bakan Bayraktar’dan tam destek aldı.

YEŞİLDAL: KENTİMİZİ EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Kabullerinden dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a teşekkürlerini sunan AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, “Hatay’ımız depremden en fazla hasar alan kent olması dolayısıyla hükumetimizin de pozitif ayrımcılık uyguladığı kenttir. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bakanlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile kentimizi ayağa kaldıracağız” dedi.

ÖZEL: HATAY HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR

Hatay için sarf edilen çabanın memnuniyet verici olduğunu kaydeden AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a Hatay’a olan yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Hatay’ın 85 milyonun meselesi olduğunu kaydeden Özel, Hatay için elini taşın altına koyan herkese şükran borçlu olduklarını ifade etti.

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR

Başkan İzzettin Yılmaz, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyarette kendisine son derece olumlu yaklaşım sergileyen Bakan Alparslan Bayraktar’a ve kendisine eşlik eden Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal ve Abdülkadir Özel’e teşekkür etti. Başkan Yılmaz açıklamasında; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar’ı, Hatay Milletvekillerimiz Sn. Adem Yeşildal ve Sn. Abdulkadir Özel ile birlikte makamında ziyaret ederek şehrimize yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakan Bayrakdar, kısa süre içerisinde Hatay’a müjdeler vereceklerini belirtti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.