GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRİYOR

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRİYOR

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası ve Türk Kızılay Toplum Temelli Göç Programları (TTGP) Koordinatörlüğü tarafından Sosyal Hayata Uyumun Sağlanması Projesi kapsamında Altınözü Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan teknoloji atölyesinde Türk ve Suriyeli öğrenciler, yaptıkları projeleri tanıttı.

Proje tanıtımına Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Hatay İl Göç İdaresi Müdürü Murat Keskin, Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Türk Kızılay Hatay Toplum Merkezi Yöneticisi Onur Karataş, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Türk Kızılay Çocuk Programları Hatay Çocuk ve Gençlik Merkezi yöneticisi Mazlum Tanlık, Türk Kızılay Altınözü Temsilcisi Hüseyin Gülseren, okul yönetimi ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerden gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi alan heyet, öğrencilerin sunduğu projeleri tek tek inceleyerek yapılan çalışmalardan ötürü öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.