BAŞKAN DELİ, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN DELİ, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçesine kazandırdığı doğalgaz çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Doğalgaz borularının üstünün kapatılmasıyla ilgili parke döşemek istediklerini, bunun için meclisten kredi talebinde bulunduklarını belirten Başkan Mehmet Deli, kredi taleplerinin reddedildiğini ifade ederek, hizmet yapmalarının engellenmeye çalışıldığını dile getirdi.

İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

Kumlu Belediye başkanı Mehmet Deli, yaptığı açıklamada; “Düzenli olarak yaptığımız doğalgaz çalışmalarımız ile alakalı vatandaşlarımıza bilgilendirmelerimiz devam etmektedir. Bu güne kadar Kumlu’muza kazandırdığımız doğalgaz çalışmalarımız şu şekildedir. 3420 metre ana çelik hat, 926 metre boru hattı, 3587 metre mahalle arası çekilen ara hatlar, 2123 metre evlere çekilen ara hat, 172 adet evlere kutu, TOKİ konutlarımıza 300 metre ana hat çekilmiştir. Aralıksız olarak yapılan çalışmalarımızın hatların üzerini kapatma faaliyetlerimizle devam etmesi gerekiyor. Ancak sizlerin de takdir ettiği gibi parke alımı için meclisimize yapılan kredi talebimiz ikinci defa, sadece hizmeti engellemek için reddedilmiştir. Elimizden geldiğince yardımcı ekiplerimiz kendi imkanlarımız ölçüsünde yapabildiğimiz kadarını yapmaya çalışacağız. Ancak tamamının bu şekilde imkansızlıklar içerisinde yapılması çok zordur. Kamuoyunun takdirine sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.